Dag 21
Vandaag was het weer zover. Mijn tweede bezoekje aan de dokter. Geen gepland, maar ongepland bezoekje. Want toen de thermometer 40,1 aangaf, kon ik niet anders.
De afgelopen dagen gingen al minder goed. Alleen de ochtenden en de nachten waren redelijk tot goed. De middagen en de avonden waren vaak lang en zwaar. Ik dacht het gaat al beter en ik bleef het
tegen mezelf zeggen. Maar vandaag, eind van de middag, was het op zijn ergst. Ik lag al anderhalf uur op bed en ik was doodmoe. Ik kreeg het warmer en warmer, maar ik had geen energie om water te
pakken of een natte handdoek. Uiteindelijk deed ik het en toen voelde m'n hele lichaam als een hete oven. Ik besloot de thermometer erbij te pakken en zag toen 40,1 staan.
Aangekomen bij de dokter kreeg ik vocht toegediend en werd er bloed afgenomen. Twee uur later, Fiji-time, vertelde de dokter dat er een bacterie in m'n bloed zit en dat ik een zwaardere
anti-biotica krijg. Verder heb ik nog paracetamols, ibuprofen en ORS ‘gekregen'. Een wandelende medicijnkast ben ik zo onderhand aan het worden.
Momenteel, 22.35, voel ik mij goed. Ik heb geen koorts, heb net een ananas gegeten en heb wel slaap. De hoest is voor 75% over. Heb er 's avonds, dus nu, een beetje last van. Maar dat is wel een
ding wat bijna verholpen is. Nu nog die bacterie in m'n bloed en dan ben ik weer gezond. Het heeft alleen meer rust nodig en daar ga ik mij dan maar netjes aan houden. De eilandbezoekjes zullen nog
even op zich moeten wachten.
Sander
Tjee, Sander!! Wat afschuwelijk naar zeg!!
Zo zie je maar, de koorts haalt het vocht uit je lichaam.
Dus drinken is het allerbelangrijkste wat er is!!
Let goed op jezelf hoor! Doe nou geen gekke dingen, want anders ben je straks terug bij af.
Sterkte en een dikke kus!
He Sander hou is op jongen gewoon beter worden en van die reis genieten tis niet zo moeilijk!!
Sander rustig aan. Ziek nou maar even lekker uit en zoek anders een wat luxer hotel met goed eten
's morgens en 's avonds. Beterschap!
He Sander,
Niet zo best kerel, ik hoop dat je er snel weer bovenop
komt.
Jack
Moet ik ff langskomen voor een donderspeech???
Ik zou zeggen reizen zoals je nog nooit gereisd hebt !!!
En dan weet je wel wat ik bedoel.
Hoi Sander nou dat is weer flink balen he, bah niks aan zeg, nou je krijgt al een heleboel goeie raad van ieder dus rustig aan he, hoop dat het gauw beter wordt.
Dat is ook beter voor de thuis blijvers die krijgen dan ook weer spannender verhalen te lezen, als het maar geen geit verhalen zijn. Succes voor beiden.
'He Sander gaat ff niet zo lekker lees ik.
Hoop dat het snel wat beter gaat.
Sterkte er mee.
Wat vervelend allemaal. Sterkte en een snelle beterschap gewenst. En hoe is het met Walter?
Nou rustig aan! Groetjes.
lekkker klote begin van jullie reis..
beterschap hé'!
groetjes Niels